Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Knjiga na poziv

"Knjiga na poziv" knjižnična je usluga namijenjena osobama koje žive na području grada Pule, a zbog ograničene ili onemogućene pokretljivosti ne mogu samostalno dolaziti u Knjižnicu.

Kome je usluga namijenjena?

> "Knjiga na poziv" namijenjena je članovima Knjižnice koji zbog svoje ograničene ili onemogućene pokretljivosti nisu u mogućnosti privremeno ili trajno sami dolaziti u knjižnicu

> Usluga se provodi na području grada Pule, odnosno mjesnih odbora Arena, Busoler, Gregovica, Kaštanjer, Monte Zaro, Monvidal, Nova Veruda, Stari Grad, Stoja, Sv. Polikarp, Sisplac, Šijana, Štinjan, Valdebek, Veli Vrh, Veruda i Vidikovac.


Kako koristiti uslugu?

> Za korištenje ove knjižnične usluge potrebno je ispuniti prijavnicu, koja se nalazi u prilogu ili se može preuzeti u Gradskoj knjižnici čitaonici Pula.

> Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti na mail beletristika@gkc-pula.hr ili u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Pula (Kandlerova 39).

> Knjižničari i volonteri knjižnice dostavljat će knjige na kućne adrese korisnika usluge jednom mjesečno (prvog četvrtka u mjesecu).

> Popis traženih knjiga za posudbu potrebno je dostaviti do kraja tekućeg mjeseca na mail Knjižnice beletristika@gkc-pula.hr ili javiti telefonom na 052 300 406.