Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od utorka 16. studenoga 2021. godine u Knjižnicu je dopušten ulazak korisnicima i poslovnim suradnicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde, što podrazumijeva i istodobno predočenje identifikacijskoga dokumenta. Više informacija o uslugama za vrijeme pandemije COVID-19 pogledajte ovdje.
Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Kako darovati građu

Knjižnica darove smatra dobrodošlima i prihvaća knjižničnu građu koja odražava tekuće interese i potrebe korisničke zajednice, a u skladu je s unaprijed određenim kriterijima nabave i izgradnje knjižničnoga fonda. No, bez obzira na želju darovatelja da pomogne Knjižnici i primjereno udomi knjige ili drugu građu, darovi se uvijek ne uklapaju u stvarne potrebe korisnika i prostorne mogućnosti Knjižnice. Iz navedenih razloga Knjižnica nije uvijek u mogućnosti prihvatiti sve ponuđene donacije. 

Ako želite darovati knjige našoj knjižnici, molimo da pročitate sljedeće smjernice: 

Ako imate knjige koje su knjižnici prihvatljive, poželjno je da pobliže navedete informacije o knjigama koje želite darovati. Molimo vas da u tu svrhu ispunite obrazac (Darovanje građe-prijedlog) kojeg možete donijeti osobno u knjižnicu ili poslati putem elektroničke pošte na nabava@gkc-pula.hr