Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Predloži suradnju

Pozivamo vas na sve oblike volonterske suradnje kojima biste obogatili sebe, ali i djelatnost naše ustanove. Bavite li se slikarstvom, fotografijom, pisanjem, čitanjem, glumom ili bilo kakvom umjetnošću, otvoreni smo za vaš doprinos. Isto tako, zanima li vas znanost ili tehnologija, za vas ima mnogo kreativnoga prostora.

Ako ste spremni odabrati svoje autorske slike i fotografije te organizirati izložbu na nekom od odjela Knjižnice, najavite se pa ćemo zajednički poduzeti daljnje korake.

Također, ideja je da se osmisli što više radionica za djecu i mlade. Imate li želju podijelitisvoje znanje, uz našu pomoć održite npr. vježbe čitanja, kreativnog pisanja, početničkogprogramiranja, rada u raznim računalnim programima, izrade uporabnih predmeta.

Druge prijedloge možete iznijeti sami, a mi ćemo procijeniti je li njihova realizacija moguća. Osim radionica rado ćemo upriličiti prezentacije. Ako ste, primjerice, nedavno bili na inspirativnom putovanju, zašto ne u našoj dvorani održati zanimljivo predavanje o
susretu s novom kulturom i mentalitetom?

Naravno, otvoreni smo i za projekte. Imate li ideju za neki poučan i značajan projekt, rado ćemo osmisliti način da se koncept provede u djelo. Projektom se može promovirati npr. zdrava prehrana, ekologija, sport ili bilo koja druga pozitivna vrijednost ili stil života. Svaki projekt podrazumijeva niz aktivnosti pa je realizacija kompleksna. No u svakom smo aspektu na raspolaganju, stoga vas potičemo da hrabro pokušate podijeliti s nama bilo koju poticajnu zamisao.

Želite li biti naš volonter, pošaljite nam kratko motivacijsko pismo na mail:
info@gkc-pula.hr.