Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Mladi

Međunarodni dan mladih u knjižnici

Međunarodni dan mladih ove godine obilježava se 12. kolovoza te se Pula pridružuje Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade koji u suradnji s gradovima diljem Hrvatske obilježava dan posvećen mladima.

Knjižnica se ove godine priključuje se akcijom besplatnog upisa za mlade te radionicom Tehnike pamćenja.

Mladi od 15 do 30 godina mogu se besplatno učlaniti u Gradsku knjižnicu i čitaonicu u subotu, 12. kolovoza. Podsjećamo da je radno vrijeme subotom od 7.30 do 13 sati.

Radionica Tehnike pamćenja, također namijenjena mladima od 15 do 30 godina, bit će održana u subotu, 12. kolovoza u 10 sati na Odjelu za djecu i mlade (Kandlerova 39).

U sklopu radionice bit će predstavljene tehnike pamćenja i kako ih koristiti te mnemotehnike, dok je drugi dio interaktivan u kojem će se na praktičnim primjerima polaznici okušati u predstavljenim tehnikama pamćenja. Planirano trajanje radionice je jedan sat i 30 minuta. Radionicu će voditi Ivana Maričić iz Edukativnog centra Kaizen.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, no zbog ograničenog broja sudionika prijave su obvezne: djecji.odjel@gkc-pula.hr ili (052) 300 405.

Više o programima u Puli u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih možete pročitati ovdje.

PODIJELI: