Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Djeca

Novi ciklus Vježbi čitanja za učenike prvog i drugog razreda osnovne škole u Središnjoj knjižnici

Za učenike prvog i drugog razreda osnovne škole koji imaju poteškoća u čitanju na Odjelu za djecu i mlade Središnje knjižnice organiziramo novi ciklus radionica Vježbe čitanja.

Vježbe će se održavati utorkom i četvrtkom u 17 sati: utorkom će se sastajati učenici prvog razreda, a četvrtkom drugog.

Prva radionica planirana je za utorak, 31. siječnja 2023. za učenike prvog razreda, odnosno četvrtak, 2. veljače 2023. za učenike drugog razreda. Provođenje radionica predviđeno je do kraja školske godine (lipanj).

Radionice se sastoje od jezičnih igara, vježbi pažnje, pamćenja te vođenog čitanja uz vježbe razumijevanja pročitanoga uz pomoć kvalitetne stručne literature iz područja razvoja govora, jezika i izražavanja. Trajanje pojedine radionice je 45 – 60 minuta. Sudjelovanje na radionicama se ne naplaćuje, a uvjet za pohađanje radionica je da su učenici članovi Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Prijave za radionice su obavezne zbog ograničenog broja polaznika. Prijaviti se možete osobno na Dječjem odjelu Središnje knjižnice, na telefon 300-405 ili e-mail djecji.odjel@gkc-pula.hr.

Grupa učenika koja od rujna pohađa Vježbe čitanja u Dječjoj knjižnici, nastavlja s radom u dosadašnjem terminu - petkom u 17 sati.

PODIJELI: