Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Program u čast grada i 10. godišnjice Središnje knjižnice u Kandlerovoj

U čast grada i 10. obljetnice preseljenja Središnje knjižnice u nove prostore u Kandlerovoj 2. svibnja 2014. u 18 sati u Čitaonici dnevnog tiska otvorena je izložba Pulski slikovni stradarij, a za ljubitelje rock glazbe prof. Boris Vučina i ing. Ivica Karasi pripremili su prvu Glazbenu rock slušaonicu - dva koncerta u tehnologiji visoke rezolucije: Elvis Presley na turneji 1972. i oproštajna turneja The Shadowsa iz 2004. Program je najavljen za 20 sati, a u zgradu se ulazilo iz Ulice sv. Ivana.

Na Dječjem odjelu istoga dana od 17.30 Izabela Bilić Rovis održala je Glinaonicu, kreativnu radionicu namijenjenu djeci predškolske i školske dobi.

Program je nastavljen u ponedjeljak, 5. svibnja kada su u posjetili Dječji odjel korisnici Dnevnog centra za radnu terapiju i rehabilitaciju Pula i Udruge roditelja djece s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju IŽ-a, a u popodnevnim satima u knjižnici je gostovao mađioničar Stefano.

Ponedjeljak 5. svibnja u Središnjoj knjižnici proglašen je Danom besplatnog prvog učlanjenja. Osobe koje nikada nisu bile članovi knjižnice na Dan grada - u ponedjeljak, 5. svibnja - mogle su u Središnjoj knjižnici napraviti svoju prvu člansku iskaznicu, a Gradska knjižnica i čitaonica im je poklonila godišnju članarinu.

PODIJELI: