Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Nulti dan 22. Sajma knjige u Istri

Ovogodišnji, 22. Sa(n)jam knjige u Istri, koji će se održati od 1. do 11. prosinca 2016. u Puli u Domu hrvatskih branitelja, započinje već tradicionalnim Nultim danom, rezerviranim za knjižničare.

Dan prije početka Sajma, 30. studenoga, knjižničari će imati priliku poslušati predavanja u sklopu stručnog programa Nultog dana, koji je osmišljen u suradnji Sajma knjige u Istri s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Pula, Sveučilišnom knjižnicom Pula i Gradskom knjižnicom Ljubljana.

Jutro pred službeno otvorenje Sajma, koje je zakazano za 12 sati, 1. prosinca 2016., održat će se dvije stručne rasprave u dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Stručna rasprava Knjižnice i politika počinje u 9 sati, a uvod u raspravu dat će Tea Grujić, članica Hrvatskog knjižničnog vijeća.

U 10 sati započet će okrugli stol Knjižnice i književni portali: u funkciji korisnika na kojem će sudjelovati: Luana Malec (Osrednja knjižnica Srečka Vilharja u Kopru) i Irena Škvarč (Goriška knjižnica Franceta Bevka), Nenad Bartolčić (Moderna vremena) i Luka Ostojić (Booksa)

Također, knjižničari će tijekom Nultog dana imati priliku prvi razgledati postav, upoznati se s novostima te uz stručno vodstvo knjižara i predstavnika nakladnika imati mogućnost prvi birati i kupovati knjige.

Cjelokupan program Nultog dana nalazi se u prilogu, a Sajma knjige u Istri možete pronaći na stranicama Sajma.

Prilozi

PODIJELI: