Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Događanja

Odrasli

Podrška izazovima roditeljstva - predavanje za roditelje

Promjene u društvu i ubrzani životni ritam stvorili su specifične uvjete koji čine suvremeno roditeljstvo posebno izazovnim i mogu dovesti do iscrpljenosti. Današnji tempo često ostavlja malo vremena za odmor i oporavak te često dovodi do burnouta, kako na poslu tako i u obiteljskom okruženju.

Zastanimo na tren i zapitajmo se: znamo li postaviti granice, kakvi smo u delegiranju odgovornosti, koliko mislimo na sebe i na vlastito zdravlje, jesmo li dovoljno fleksibilni i jesmo li spremni prihvatiti nesavršenosti? U konačnici, kako pronaći toliko željeni balans između odgoja i kvalitetnog odnosa s djecom od najranije dobi?

Na ova i brojna druga pitanja pomoći će nam odgovoriti Jelena Pereša iz Obiteljskog centra Pula na predavanju za roditelje Podrška izazovima roditeljstva" koje će biti održano na Međunarodni dan obitelji, 15. svibnja 2024 u 17 sati u Dječjoj knjižnici (Smareglina 2).

Moderno roditeljstvo pruža priliku za rast i prilagodbu i zato je važno aktivno komunicirati i biti otvoren za promjene.

Predavanje je namijenjeno roditeljima djece rane dobi i mlađeg osnovnoškolskog uzrasta.

Prijave za sudjelovanje:  

  • osobno u Dječjoj knjižnici
  • djecja@gkc-pula.hr
  • 052 213 882

PODIJELI: