Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Događanja

Odrasli

Riječi za zdravlje: predavanje i predstavljanje knjige psihologinje Monike Bombelles Melnjak

Psihologinja, promotorica važnosti mentalnog zdravlja i vlasnica centra za mentalno zdravlje Monika Bombelles Melnjak u dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Pula 13. veljače 2024. predstavila je svoju knjigu Psihološki zaplet: kratke priče o uvidima i održala predavanje Imaš za frizuru, a za psihologa ne? #kakoto.

Program je prvi u novom ciklusu predavanja o zdravlju Riječi za zdravlje koji je Knjižnica osmislila s cljem informiranja građana o temama iz područja zdravlja te promoviranja zdravog načina života.

Autorica knjigom nastoji na humorističan način, kroz lagano štivo pokazati zašto je mentalno zdravlje jednako važno kao i ono fizičko, ali i pomoći čitateljima da žive zdravo i kvalitetno. Više o autorici i knjizi možete pročitati na www.mbmpsiholoskizaplet.com.

Riječi za zdravlje novi je redovni program Knjižnice koji objedinjava susrete, savjetovanja, predavanja i predstavljanja knjiga organizirane u suradnji sa zdravstvenim stručnjacima. Namjera je da se program kreira ovisno o iskazanim interesima i potrebama korisnika te mu je cilj predstaviti i upoznati naše sugrađane sa širokim spektrom tema iz područja zdravlja i medicine te uz stručno zdravstveno osoblje pružiti korisne zdravstvene informacije.

PODIJELI: