Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Događanja

Odrasli

Tribina DPI-ja “Kuda i kako dalje – zaštita obitelji u IŽ”

U susret Međunarodnom danu obitelji, koji se obilježava 15. svibnja, Društvo psihologa Istre organiziralo je tribinu na temu roditeljstva, razvoda, konfliktnog roditeljstva i trendova iz tog područja koji su zabilježeni u tijeku posljednje tri godine. Na tribini su psiholozi/inje iz cjelina za brak, djecu i obitelj u centrima za socijalnu skrb informirali kolege iz drugih sustava i javnost o svom radu u centrima u protekle tri godine (2019. - 2021.), s naglaskom na uočene specifičnosti, trendove, poteškoće i promjene te statističke podatke. Povratne informacije o uočenim trendovima i specifičnostima u radu s obiteljima u navedenom razdoblju podijelili su njihovi kolege iz drugih područja s kojima surađuju psiholozi/inje iz centara. Voditeljica skupa bila je Patricia Radošić iz Centra za socijalnu skrb Poreč-Parenzo.

Tribina je održana 11. svibnja 2022. u dvorani Središnje knjižnice, a sudjelovali su:

    Patricia Radošić, mag.psych. (CZSS Poreč),
    Pavo Marinović, mag.psych. (CZSS Pula),
    Luana Poleis, mag.psych., psihoterapeutkinja (Psihološki centar Luana Poleis),
    Irena Krajcar Kokalj, dipl. psihologinja, psihoterapeutkinja (Obiteljski centar Pula),
    Jasna Sloković, dipl. psihologinja, psihoterapeutkinja (Savjetovalište Crvenog križa Buzet i Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin),
    Dajana Miloš, mag.psych., muzikoterapeutkinja (Centar za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč) i
    Velimir Todorović, prof. psiholog (Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo IŽ)

Tribina je bila namijenjena članovima i članicama Društva psihologa Istre, predstavnicima i predstavnicama jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te drugim zainteresiranim stručnjacim i stručnjakinjama koji/e rade s obiteljima i za obitelji.

Više informacija pronađite ovdje.

Galerija fotografija

PODIJELI: