Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od utorka 16. studenoga 2021. godine u Knjižnicu je dopušten ulazak korisnicima i poslovnim suradnicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde, što podrazumijeva i istodobno predočenje identifikacijskoga dokumenta. Više informacija o uslugama za vrijeme pandemije COVID-19 pogledajte ovdje.
Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Događanja

Izložba "Zajedno 2021" Art studija

Događanja

Datum: 22.12.21.
Sat: 18:00h
Lokacija: Središnja knjižnica
Publika: Odrasli, Djeca, Mladi

Izložba Zajedno 2021, kruna istoimenog projekta udruge Art studio postavljena je u Središnjoj knjižnici 22. prosinca 2021.

S obzirom na epidemiološke mjere, otvorenje je održano online te ga možete pogledati na sljedećoj poveznici.

Izložbu možete razgledati u radno vrijeme Središnje knjižnice do 15. siječnja.

Projekt „Zajedno" pokrenula je, prije više od desetljeća, Udruga za promicanje stvaralaštva Art studio u suradnji sa Školom za odgoj i obrazovanje Pula te predstavlja održavanje zajedničkih izvannastavnih i besplatnih aktivnosti kroz koje se povezuju djeca iz redovne škole i njihovi vršnjaci s poteškoćama u razvoju. Namjera je da kroz keramičke, kreativne i likovne radionice djeca iz redovne osnovne škole razviju senzibilitet prema vršnjacima i svojim sugrađanima s poteškoćama u razvoju, dok se djeca iz Škole za odgoj i obrazovanje, sudjelujući u radu redovne grupe, osjećaju sposobnima i prihvaćenima.

Galerija fotografija

PODIJELI: