Robopokalipsa
Daniel H. Wilson
Y, posljednji muškarac na svijetu
[scenarij] Brian K. Vaughan

Trebate li odabrati sljedeću knjigu za čitanje? Ovdje možete istražiti što je novo u našem fondu u rasponu od lijepe književnosti i stripa do publicistike i stručne literature.

E2
Pam Grout
Ništa se ne opire noći
Delphine de Vigan

Pitate se što čitati? Ili što čitati na određenu temu? Pogledajte što preporučuju korisnici i knjižničari!

Preuzmite e-slikovnicu

Škola svjesnog življenja Natali Luks

Autorica knjiga i metodolologije Škola svjesnog življenja Natali Luks predstavit će svoju trilogiju u Središnjoj knjižnici u ponedjeljak, 26. rujna 2016. u 18 sati u dvorani Središnje knjižnice.

Financijska inteligencija i duhovna ekonomija postaju danas sve zanimljivije, a Natali Luks obrađuje ...

Više »

Predavanje Je li odgoj instinkt, trend ili znanost? - Kako odgojiti sretno i samopouzdano dijete?

Je li odgoj instinkt, trend ili znanost? - Kako odgojiti sretno i samopouzdano dijete? teme su predavanja koje će psihologinje i terapeutkinje igrom Sanja Ivanušević Grgas i Maja Bonačić održati u dvorani Središnje knjižnice u petak, 23. rujna 2016. u ...

Više »

Stručni skup "E-knjiga u knjižnici: novi izazovi"

U Središnjoj knjižnici 21. rujna 2016. održan je stručni skup posvećen e-knjizi u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Gradske knjižnice Umag.

Skup je bio namijenjen informacijskim stručnjacima i knjižničarima svih vrsta knjižnica s posebnim naglaskom na narodne knjižnice ...

Više »

Duhovite i tužne priče iz bivšeg SSSR-a

Nova knjiga novinara i pisca Gordana Nuhanovića Piknik u stepi, zbirka putopisnih priča s autorova putovanja po zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, predstavljena je u društvu autora 16. rujna 2016. u dvorani Središnje knjižnice.

Razgovor s autorom vodili su Zoran Angeleski i ...

Više »