Fantom
Jo Nesbo

Trebate li odabrati sljedeću knjigu za čitanje? Ovdje možete istražiti što je novo u našem fondu u rasponu od lijepe književnosti i stripa do publicistike i stručne literature.

San jednog Kelta
Mario Vargas Llosa
Quadrifolium
Leonardo da Vinci

Pitate se što čitati? Ili što čitati na određenu temu? Pogledajte što preporučuju korisnici i knjižničari!

Uključi se u KLJuČ

Više informacija pronađite ovdje.

Večer uz poeziju Ide Slepčević-Drenik

Poetska večer Radost... pjesma je slika... slika je pjesma uz poeziju Ide Slepčević-Drenik bit će održana u srijedu, 21. ožujka 2018. u Čitaonici Kluba umirovljenika Pula.

Večer koja je organizirana u povodu Svjetskog dana poezije počinje u 17 sati.

Više »

Dani različitosti: Down sindrom - iskustva, teorija i praksa

Od 21. ožujka do 5. travnja u Puli se održavaju prvi Dani različitosti u organizaciji Dječjeg vrtića Pula, Dječjeg vrtića "Mali svijet", Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda-Pula i Gradske knjižnice i čitaonice Pula. uz podršku osnivača Grada Pula-Pola.

Predavanje Down ...

Više »

Susret žminjskih autora Besedi drage

Knjižnica Žminj - Čakavska kuća organizira susret žminjskih autora Besedi drage koji će biti održan u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. u 19 sati.

Na susretu sudjeluju: Marija Dujmović, Diana Erman, Nevenka Erman, Milica Kranjčić, Marija Maretić, Nerina Saulig, Marija Sošić, mr. ...

Više »

Fizičkom aktivnošću do osobnog razvoja

Osnivačica online fitness programa #BetterMeHrvatska Olga Soshnikova, dr. med., u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. u Središnjoj knjižnici održat će predavanje na temu kako uz pomoću fizičke aktivnosti doći do osobnog razvoja.

Predavanje o programu koji je u 7 sezona okupio više ...

Više »