U obranu hrane
Michael Pollan
Susjed u nevolji
Goran Tribuson
Vi niste gadget
Jaron Lanier

Trebate li odabrati sljedeću knjigu za čitanje? Ovdje možete istražiti što je novo u našem fondu u rasponu od lijepe književnosti i stripa do publicistike i stručne literature.

Damen kapric
Ankica Tomić

Pitate se što čitati? Ili što čitati na određenu temu? Pogledajte što preporučuju korisnici i knjižničari!

Preuzmite e-slikovnicu

Izložba slika u povodu 150 godina Viške bitke

Izložba slika, ulja na platnu, austrougarskih brodova Iz Pule u Višku bitku autora Cvetka Išića otvorena je 28. srpnja 2016. u Središnjoj knjižnici.

Nakon što je Iz Pule u Višku bitku organizirana je u povodu obilježavanja 150 godina Viške bitke, u kojoj ...

Više »

Izložba o istraživanju osjetila u jaslicama DV-a Dado

Izložba Osjetila - istraživanje vida, zvuka, mirisa, okusa i opipa u jaslicama otvorena je na Dječjem odjelu Središnje knjižnice 13. srpnja 2016.

Ovogodišnja zadaća jasličke skupine DV-a Dado Štinjan bila je duboko uroniti u proces osposobljavanja djeteta za samostalno i kompetentno ...

Više »

Skulpture Maje Fonda Cirman i Kud plovi naš brod

Skulpture slovenske umjetnice Maje Fonda Cirman izložene su u Središnjoj knjižnici, a radovi polaznika keramičke grupe Doma za starije i nemoćne "Alfredo Štiglić" mogu se pogledati u Čitaonici Kluba umirovljenika Pula. Obje su izložbe dio ovogodišnjih, 8. dana stvaralaštva koje ...

Više »

Izložba Bajke

Izložba radova polaznika Dječjeg vrtića Dado iz Štinjana Bajke otvorena je 6. srpnja 2016. u Središnjoj knjižnici.

Za svečano otvorenje izložbe pripremili su kratki glazbeno-scenski nastup: tri pjesme na engleskom jeziku, jednu na hrvatskom te kratki igrokaz - svoju verziju Crvenkapice.

Mališani ...

Više »