Notizie

Obavještavamo cijenjene korisnike da će Čitaonica Kluba umirovljenika Pula 22. i 23. studenog 2017. raditi samo u jutarnjoj smjeni, od 8 do 15 sati.Zahvaljujemo na razumijevanju.

Pročitajte cijelu novost »

23. Sa(n)jam knjige u Istri, koji će se ove godine biti održan od 1. do 10. prosinca, već tradicionalno u pulskom Domu hrvatskih branitelja, bit će svečano otvoren uz prigodni program 1. prosinca točno u podne.U fokusu ovogodišnjeg Sajma je tema Intime, u regionalnom programu Hercegovina čita bit će predstavljena ...

Pročitajte cijelu novost »

I ove godine pripremili smo raznovrsan prosinački program u knjižnici kojim se uključujemo u tradicionalnu pulsku manifestaciju "Prosinac u Puli - Dicembre in città".

Pročitajte cijelu novost »

U Središnjoj knjižnici 6. prosinca 2017. od 10 sati bit će održan stručni skup na temu rada s posebnim skupinama korisnika kao što su pripadnici nacionalnih manjina, novonastale etničke skupine, doseljenici, azilanti.

Pročitajte cijelu novost »

Izložba Gradske knjižnice i čitaonice Pula Pula pred Prvi svjetski rat otvorena je 6. studenog 2017. u Goriškoj knjižnici Franceta Bevka u Novoj Gorici.Izložba je dio projekta međunarodne suradnje pulske knjižnice i Osrednje knjižnice Celje, u sklopu kojeg je prevedena na slovenski jezik. Projekt Dani Pule u Celju / Dani ...

Pročitajte cijelu novost »