Siete indecisi su quale sarà la vostra prossima lettura? Scoprite quali sono le ultime novità in biblioteca e scegliete tra narrativa, saggistica, testi di divulgazione, libri per bambini o fumetti. 

Non sapete cosa leggere o come scegliere il libro adatto a voi? Scoprite quali sono le opinioni degli utenti e le proposte dei bibliotecari!

Seguiteci nel mondo dei libri per ragazzi. Storie nuove e fantastiche avventure vi aspettano!

Promocija zbirke poezije "Zajedno u ljubavi" u Knjižnici Vodnjan

Jasna Bulić gostovat će u srijedu, 20. lipnja 2018. u Knjižnici Vodnjan i predstaviti svoju zbirku poezije Zajedno u ljubavi.

Ovo književno druženje počinje u 18 sati, a moderirat će ga Nives Trošt.

Di più »

Čajanka s Norom - Un party con Nora - Nora's Tea Party

Bloomsday je dan posvećenom jednom od najvećih pisaca svih vremena - Jamesu Joyceu koji je dio svog života proveo u Puli. Zašto baš ime Bloomsday? Glavni lik poznatog romana Jamesa Joycea Uliks zove se Leopold Bloom, a radnja je smještena ...

Di più »

Otvorena izložba "Joyceova Marlyn Monroe"

Ovogodišnji festival Bloomsday, koji je održan 15. i 16. lipnja, povezuje Pulu, Jamesa Joycea i Marlyn Monroe. Program kojim je službeno započelo ovogodišnje izdanje festivala je izložba Joyceova Marlyn Monroe koja je otvorena u Središnjoj knjižnici 15. lipnja 2018.

Koliko nas ...

Di più »

Knjižnica Vodnjan: Snježana Akrap Sušac predstavlja svoje knjige "Žena posve obična" i "Znam gdje mi je mjesto"

Snježana Akrap Sušac gostovala je u Knjižnici Vodnjan i ovom prigodom predstavila svoje dvije posljednje knjige: zbirku poezije Žena posve obična i zbirku kratkih priča Znam gdje mi je mjesto.

Književno druženje s pulskom spisateljicom i profesoricom održano je 11. ...

Di più »