Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od utorka 16. studenoga 2021. godine u Knjižnicu je dopušten ulazak korisnicima i poslovnim suradnicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde, što podrazumijeva i istodobno predočenje identifikacijskoga dokumenta. Više informacija o uslugama za vrijeme pandemije COVID-19 pogledajte ovdje.
Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Čitateljski klub

Čitateljski klub u osnivanju

Pročitao/la si knjigu koja te oduševila i  nasmijala? Možda razljutila i rasplakala? Nemaš s kime to podijeliti jer većina tvojih vršnjaka vrijeme provodi na mobitelu i knjige ih ne zanimaju. Razumijemo te i znamo pravo mjesto za tebe – Čitateljski klub! U Mjesecu hrvatske knjige Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice i čitaonice Pula (Središnja knjižnica) osniva čitateljski klub za djecu.

Za koji uzrast?

Klub je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole (od 5. do 8. razreda) koji žele proširiti svoje čitateljske interese i steći nova znanja

Zašto Klub?

Cilj osnivanja kluba je poticanje djece na čitanje i razvijanje čitateljskih vještina i navika, ali i međusobno druženje. Zajedno ćemo čitati, razmjenjivati dojmove i iskustva, razgovarati o pročitanom – sve to kroz igru, kvizove te razne zadatke

Termin održavanja

Sastanci kluba održavat će se jednom mjesečno u dogovorenom terminu.

Kako postati član čitateljskog kluba?

Dođi  na prvi sastanak na kojem ćemo se upoznati, dogovoriti pravila kluba, vrijeme sastanaka i odabrati prvu knjigu za zajedničko čitanje.

Vrijeme: petak, 29. 10. 2021. u 17.00 sati
Mjesto: Dječji odjel Gradske knjižnice i čitaonice Pula (Središnja knjižnica, Kandlerova 39)

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja sudionika:
Tel.: 052/300-405
E-mail: djecji.odjel@gkc-pula.hr
Osobno na Dječjem odjelu Središnje knjižnice