Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Djeca

Zimski praznici u knjižnici

Središnja knjižnica napokon je otvorila svoja vrata!

Pozivamo vas da otkrijete novouređeni Odjel za djecu i mlade te provedete zimske praznike zabavno, maštovito i kreativno.

Podsjećamo učenike osnovne škole da do 15. siječnja 2023. mogu iskoristiti akciju besplatnog upisa. Akcija vrijedi u Središnjoj knjižnici i odnosi se na učenike osnovne škole kojima je članstvo isteklo ili im je ovo prvo članstvo u knjižnici.

Za predškolce i učenike nižih razreda osnovne škole u sklopu programa Praznici u knjižnici organiziramo ciklus pričaonica i kreativnih radionica.

Izaberite termin koji vam odgovara - u 10 ili 17 sati - i pridružite nam se:

22. 12. 2022. u 10 i 17 sati /  Ned Taylor: Pismo Djedu Mrazu

Upoznajmo zajedno novog simpatičnog Djedovog pomagača Miška, koji ga je doveo u nezgodnu situaciju, no isto tako pomogao mu je da se iz nje izvuče na zadovoljstvo svih likova u ovoj toploj božićnoj priči… I na koncu, proveo najljepši Božić u svojemu životu…

29. 12. 2022. u 10 i 17 sati / Holly Hobbie: Samo da bude snijega

Najbolji prijatelji Mljac i Zvrčko u potrazi su za idealnim božićnim darom… saznajmo zajedno što su dobila jedan od drugoga i jesu li bili zadovoljni… jer je „najbolji dar nešto što sam izradiš, neki jedinstveni čmrčak, a ne samo kakva mrdavica koju možeš kupiti u trgovini.“

5.1.2023. u 10 i 17 sati / Bruno Kuman, Ivana Guljašević: Kako je snijeg pao

Snijegu je dosta! Ne želi više padati, ne želi da ga se gnječi, gazi, ne želi biti pun prljavštine, a zatim se pretvoriti u bljuzgu i lokvu. No, iz nekoga razloga, na kraju, ipak odluči pasti… Dođite poslušati priču i saznati zašto.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, a prijaviti se možete na: djecji.odjel@gkc-pula.hr ili 052/300-405.

Praznici u knjižnici ciklus je besplatnih edukativnih i kreativnih radionica za vrijeme školskih praznika (zimski, proljetni, ljetni) namijenjenih djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, za male kreativce željne novih znanja, zabave i usvajanja novih vještina.

Galerija fotografija

PODIJELI: