Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Otvorena je obnovljena Središnja knjižnica

Prigodnim programom, uz pozdravne riječi ravnateljice Nadije Bužleta i pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića te nastupom kantautorice Elis Lovrić, jutros je službeno za javnost otvorena Središnja knjižnica. Programu svečanog otvorenja prisustvovali su predstavnici Grada Pule, članovi Upravnog vijeća, predstavnici institucija, ustanova i udruga, suradnci, kolege knjižničari, volonteri i članovi i prijatelji Knjižnice.

Ovaj prvi radni dan nakon pauze zaključit ćemo koncertom studentica i studenata glazbene pedagogije Muzičke akademije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli koji počinje u 18 sati.

Kao što je ranije najvaljeno, Središnja knjižnica za korisnike će biti otvorena prema redovnom radnom vremenu:

  • ponedjeljak - petak: 7.30 - 19.30 sati
  • subota: 7.30 - 13 sati.

U narednom razdoblju pripremili smo i nekoliko akcija i povoljnosti za korisnike:

  • besplatan upis u Središnjoj knjižnici za djecu osnovnoškolskog uzrasta (akcija vrijedi do 15. siječnja 2023. te se odnosi na učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole kojima je članstvo isteklo ili im je ovo prvo članstvo u knjižnici)
  • oproštaj zakasnine za građu posuđenu u Središnjoj knjižnici nakon 1. svibnja 2022., odnosno onoj koja je trebala biti vraćena nakon 21. lipnja 2022. (akcija se ne odnosi na građu posuđenu u ograncima te vrijedi do 31. prosinca 2022.)
  • i dalje možete posuditi do 10 knjiga.

Hvala još jednom svima na podršci, pomoći i razumijevanju!

Galerija fotografija

PODIJELI: