Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od utorka 16. studenoga 2021. godine u Knjižnicu je dopušten ulazak korisnicima i poslovnim suradnicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde, što podrazumijeva i istodobno predočenje identifikacijskoga dokumenta. Više informacija o uslugama za vrijeme pandemije COVID-19 pogledajte ovdje.
Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Anketni upitnik o potrebama korisnika za e-izvorima u narodnim knjižnicama

Hrvatski zavod za knjižničarstvo (Centar za razvoj knjižnica i knjižničarstva) pri Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu i Hrvatsko knjižničarsko društvo (Sekcija za narodne knjižnice) provode istraživanje o potrebama korisnika i knjižničara za e-izvorima u narodnim i školskim knjižnicama.

Ovaj mrežni anketni upitnik namijenjen je narodnim knjižnicama i provode se za korisnike narodnih knjižnica bez obzira koriste li u svome radu e-izvore ili ne.

Istraživanje se provodi od srijede, 27. listopada do utorka, 9. studenog 2021. godine. Rezultati istraživanja bit će predstavljeni na okruglom stolu E-izvori: potrebe korisnika narodnih i školskih knjižnica u Zagrebu 12. studenog 2021. godine. 

Molimo vas da izdvojite nekoliko trenutaka svoga vremena i ispunite upitnik koji se nalazi na poveznici: https://forms.gle/b174itYZAE5xhoeQ8

Unaprijed vam zahvaljujemo na sudjelovanju.

PODIJELI: