Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Online panel “Made in Osijek”

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek provodi program She: Women’s Empowerment te nas je pozvao da se uključimo i pozovemo naše članove da prate online panel “Made in Osijek” u kojemu su sudjelovale osječke poduzetnice Sanja Bolješić (Simone design), Ivana Čizmadija (Gray Bridal) te Martina Karalić (Boolab).

Panel rasprava na hrvatskom jeziku održana je 8. ožujka 2021. godine od 17 sati, na Facebook stranici American Cornera, a mogla se pratiti i na našoj Facebook stranici.

U prvom dijelu panela poduzetnice su predstavile sebe, svoj brend i poduzetnički plan, a tijekom drugog dijela odgovarale su na pitanja publike.

Ovim panelom, ali i idućim događanjima tijekom ožujka, American Corner Osijek obilježava Dan žena kroz predstavljanje uspješnih osječkih (ženskih) poslovnih priča i brendova kako bismo osvijestili građane o njihovu radu i potakli publiku, koja možda razmišlja o promjeni karijere ili pokretanju vlastitog posla, na taj korak. Sanja Bolješić stoji iza brenda Simone design, a iz njene kolekcije posebno se ističu ručno pravljene torbe i ruksaci. Gray Bridal brend je Ivane Čizmadija, dizajnerice vjenčanica i večernjih haljina s dugogodišnjim iskustvom. Iza brenda prirodne ručno pravljene kozmetike koja njeguje i hrani tijelo Boolab stoji Martina Karalić.

Više informacija može pronaći ovdje.

PODIJELI: