Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Prosinac u knjižnici

Dječja knjižnica i ove godine ugostit će Baku Mraz i njezine priče iz adventskog kalendara - i to online, dok park na Dječjem odjelu Središnje knjižnice oblači svoje zimsko ruho gdje svu djecu pored peći priča čeka. U prosincu nastavljamo s videopričaonicama i videoradionicama na YouTube kanalu i Facebooku. Uz to, predstavit ćemo 12 digitalnih slikovnica koje su rezultat radionice na daljinu Razlistaj priču – Zelena pričaonica održane u Mjesecu hrvatske knjige u suradnji s dječjim vrtićima i osnovnim školama.

Tijekom posljednjeg mjeseca u godini u Središnjoj knjižnici predstavljamo tri izložbe:

Miriše na Božić – raskoš slastica posebna je izložba u suradnji sa Školom za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula i njihovom knjižničarkom Željkom Kondić Dabo

Kreativni Božić već tradicionalna prosinačka izložba radova polaznika likovno-kreativne radionice Artić pod mentorstvom Sanje Simeunović Bajec

Od izvornika do prijevoda 14. je godišnja izložba Društva hrvatskih književnih prevodilaca.

A da Božić nisu samo kuglice i lampice, glazba i pokloni, već i naše dobre misli i ispunjeno srce, pokazat će još jednom naš Bor dobrih želja. Potaknuti božićnom radošću i prosinačkim veseljem, i ove godine odlučili smo pokloniti vama i sebi bor dobrih želja.

Dođite u knjižnicu tijekom prosinca dodajte svoju želju na bor, posjetite selfie božićni kutak, posudite knjigu iz božićne kutije i začitajte se.

PODIJELI: