Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Novosti

Posudi e-knjigu!

Poštovani korisnici, svi ogranci Knjižnice zatvoreni su za rad s korisnicima, u skladu s uputom Stožera civilne zaštite Istarske županije o potrebi provođenja strožih mjera radi suzbijanja širenja zaraze virusom COVID-19 (coronavirus).

Nažalost, u ovom razdoblju nismo u mogućnosti omogućiti vam posudbu knjižnične građe, no to ne znači da morate prestati čitati!

Podsjećamo, svim članovima nudimo mogućnost korištenja usluge posudbe e-knjiga i audioknjiga te čitanja novina i časopisa online kroz dvije knjižnične usluge:

Da biste aktivirali pristup usluzi iBiblos, slijedite upute za registraciju na portalu www.ibiblos.com.

Da biste aktivirali pristup usluzi Talijanske digitalne knjižnice u Istri, pošaljite obrazac za prijavu (koji se nalazi u prilogu) na: liana.dikovic@gkc-pula.hr.

_____________________

Iznimno, uslijed novih izvanrednih mjera uzrokovanih pandemijom koronavirusa, Knjižnica omogućuje aktivaciju korisničkih računa za platforme iBiblos i Talijanska digitalna knjižnica u Istri - Biblioteca digitale italiana in Istria te posudbu e-knjiga svim zainteresiranim građanima, uključujući i one koji još nisu uplatili članarinu ili obnovili članstvo u Knjižnici.

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

- iBiblos

- Talijanska digitalna knjižnica u Istri - Biblioteca digitale italiana in Istria

Prilozi

PODIJELI: