Klub hvatača slova


Klub hvatača slova kreće u nove pustolovine!

Prijavite se i svakog prvog petka u mjesecu pridružite nam se na hvatanju nestašnih slova. Nek nam čitanje bude gušt i zadovoljstvo!

ŠTO JE KLUB HVATAČA SLOVA?
Klub hvatača slova je čitateljski klub u sklopu kojeg se odvija program Čitaj (o) psu u suradnji s udrugom za Pet therapy Indeficienter Vinkuran.

KAKO SMO DOŠLI NA IDEJU OSNOVATI OVAKAV ČITATELJSKI KLUB?
Djeca u nižim razredima osnovne škole usvajaju čitanje, a tu vještinu uvježbavaju čitanjem naglas. No, mnogi mališani, najčešće iz srama ili straha od pogreške, to izbjegavaju pa ne uspijevaju „istrenirati" čitanje te počinju osjećati odbojnost prema knjigama.

KOME JE NAMIJENJEN KLUB HVATAČA SLOVA?
U Klub su dobrodošla sva djeca od 1. do 4. razreda osnovne škole, a posebno ona koja malo manje vole čitati ili tu vještinu tek uče. Susreti su otvoreni za sve koji se žele pridružiti, a sve informacije o aktivnostima možete dobiti u Dječjoj knjižnici, na našim internetskim stranicama i društvenim mrežama. Počasni članovi Kluba hvatača slova terapijski su psi iz Udruge za Pet therapy Indeficienter Vinkuran, a u Dječjoj knjižnici gostovat će prvi petak u mjesecu od 17 do 18.30 sati.

KAKO SE PRIJAVITI?
Prijave za radionice su obavezne zbog ograničenog broja polaznika. Prijaviti se možete osobno u Dječjoj knjižnici ili na e-mail djecja@gkc-pula.hr

POSEBNA NAPOMENA: Uvjet za pohađanje radionica je da su učenici članovi knjižnice.