Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od utorka 16. studenoga 2021. godine u Knjižnicu je dopušten ulazak korisnicima i poslovnim suradnicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde, što podrazumijeva i istodobno predočenje identifikacijskoga dokumenta. Više informacija o uslugama za vrijeme pandemije COVID-19 pogledajte ovdje.
Pretraži katalog knjižnice ili web stranicu

Događanja

Predstavljen projekt „Ne budi u pensiru, s nami si na miru

Događanja

Datum: 26.11.21.
Sat: 12:00h
Lokacija: Središnja knjižnica
Publika: Odrasli

U Središnjoj knjižnici 26. studenog 2021. u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Pula održan je okrugli stol na kojem je predstavljen projekt „Ne budi u pensiru, s nami si na miru – Pružanje usluge pomoći u kući na području Grada Pule“.
Projekt su predstavile Jasna Vekić, ravnateljica GDCK-a Pula, i Matea Vlaho Vale, voditeljica programa Pomoć u kući u Puli, nakon čega je uslijedila rasprava.
Okrugli stol održan je u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.
Nositelj projekta „Ne budi u pensiru, s nami si na miru - Pružanje usluge pomoći u kući na području Grada Pule" je Grad Pula-Pola, a financiran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u partnerstvu s Crvenim križem Pula. Više o projektu možete pronaći na sljedećoj poveznici i stranici www.crvenikrizpula.hr.

 

PODIJELI: