Bruno Šimleša u Knjižnici Žminj

28.04.15. Događanja Knjižnica Žminj

Bruno Šimleša predstavio je svoju novu knjigu Umjetnost života - Kako ovladati umijećem ljubavi 28. travnja 2015. u 16 sati u Knjižnici Žminj.

Bruno Šimleša autor je knjiga popularne psihologije. Dosad je objavio sedam knjiga, od kojih su Ljubavologija i Škola života bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj. Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zadnje dvije godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji. Ponosni je tata petogodišnje djevojčice koja je i nadahnula ovu knjigu.

U Školi života Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, dok nas je u Ljubavologiji naučio kako voljeti druge, a pritom ostati svoj. U Umjetnosti života ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojega života stvoriti remek-djelo. U osam poglavlja govori o svetosti života, ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako postati životni umjetnik. Piše o ključnim životnim idejama objašnjavajući kako se možemo igrati u životu, ali ne i poigravati s njime budući da je život svet. Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem. To pravo nitko nam ne može oduzeti pa autor u knjizi objašnjava kako možemo privući ljubav koju zaslužujemo.

Bruno Šimleša ispisao je ne samo jasne smjernice kako da svoj život živimo kao vrhunsku umjetnost nego i predivne, poetične eseje kojima ćete se vraćati svaki put kad vam zatreba nadahnuće za strastven i ispunjen život!“ Tanja Tolić, Najboljeknjige.com.

Nakon gostovanja u Knjižnici Žminj, istog dana u 19 sati svoju će novu knjigu predstaviti i u Središnjoj knjižnici u Puli.