Ženska večer uz dobru knjigu: Važnost društvenih mreža danas

01.03.18. Događanja Središnja knjižnica

Na Ženskoj večeri uz dobru knjigu, koju organiziramo zajedno s udrugom Aktivna, 1. ožujka 2018. o društvenim mrežama i njihovom korištenju razgovarali smo s Morenom Milevoj, PR i marketinškom stručnjakinjom. I ovo druženje održano je u Središnjoj knjižnici.

Morena Milevoj, PR i marketinška stručnjakinja, ima bogato iskustvo rada u turističkim kompanijama i institucijama kao što su JUNP Brijuni, Atlas, THR Barcelona, Adriatica.net, Istra Inspirit – IRTA d.o.o. Osnivačica je Brendaonice, interaktivne radionice koja podučava kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama, te modnog i lifestyle bloga My Fashion & Other Stuff. Obožava putovanja, umjetnost i Španjolsku u kojoj je živjela, radila i studirala. Vjeruje da je osobno brendiranje te online poduzetništvo ključ uspjeha te budućnost svih vas koji pokrećete ili razvijate neki biznis.

Imate li profil na Facebooku? Linkedinu? Instagramu? Imate li Youtube kanal? Koristite li Viber?
Snapchat? .... Komunicirate li društvenim mrežama sa svojim prijateljima, poznanicima, poslovnim partnerima, susjedima, djecom?

Koliko je važno danas biti ili ne biti vidljiv na društvenim mrežama? Služe li nam one za posao ili ih koristimo samo u privatne svrhe?
Znate li da se vidi sve što likeate? Koju poruku šaljete kada nešto dijelite ili komentirate? Kakav trag ostavljate zauvijek u digitalnom svijetu? A kakav dojam ostavljate svime time što činite na društvenim mrežama?

A kakav dojam ostavljate ako uopće niste na društvenim mrežama?

Puno pitanja, a još i više ćemo ih sigurno imati za našu sljedeću gošću koja je odlučila educirati ljude o tome kako koristiti društvene mreže. Naime, Morena je pokrenula Brendaonice, interaktivne radionice kojima podučava kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama. Dakle, koja je bolja osoba od nje da nam ispriča što se zbiva po tom pitanju i kako možemo na najbolji mogući način iskoristiti društvene mreže.

Ovo će biti odlična prilika da saznate sve što vas zanima vezano za život na društvenim mrežama, odnosno uz društvene mreže i da razmislite na koji ih način želite koristiti.

Ulaz je slobodan.