Ženska večer uz dobru knjigu: promocija knjige "Vidim te" Tate Slavena

30.01.17. Događanja Središnja knjižnica

U Središnjoj knjižnici 30. siječnja 2017. nastavljene su Ženske večeri uz dobru knjigu, a kao gost u Pulu je došao Slaven Vujić u sklopu svoje turneje i promocije knjige Vidim te.

On je sada već jako dobro poznat široj javnosti po svojoj životnoj misiji i zadatku koji si je zadao: izgraditi Grad Anđela blizu Daruvara, u starom dvorcu od 7000 m2 pod nazivom Dioš, mjestu gdje će osigurati miran i sadržajan život djeci s teškoćama u razvoju, malim anđelima. Neki bi rekli suludo, ali baš s ovakvim „suludim" idejama i snovima ovaj svijet ide naprijed.

Slaven Vujić, poznatiji kao Tata Slaven, dobitnik je nagrade Ponos Hrvatske 2015. godine, za humanitarno djelovanje na dobrobit djece i mladih s teškoćama u razvoju. Otac je 5-godišnjeg Vita, dječaka s poremećajem iz atustičnog spektra.

Knjiga Vidim te opisuje autorov put od spoznaje stanja vlastitog djeteta i Božje prisutnosti prema potpunoj predanosti ljubavi prema različitim formama življenja. To je iskreno svjedočanstvo istine, puta i života, koji su autora potakli da sagradi temelje za Grada anđela.